top of page
  • Skribentens bildTor

Är han den stora kärleken?

Hej Har en fråga om en kärleks relation Nu har Jag tagit mod och frågat en man jag vill träffa om en fika dejt en träff där vi kan få prata med varandra och äntligen ses . Jag Skickade ett meddelande till honom nyligen där jag önskade att ses snart i dagarna , han har inte svarar mig än utan dröjer ...känns jobbigt att vänta in så här . Varför dröjer han ? Så jag undrar Är det nu det sker att vi ses ? Kommer han att sträcka ut handen sin och ta fatt i min kärlek . Tiden är inne att ses känner jag starkt . SÅ Vad tänker o känner nu , vill han träffas och förstår att det kan bli väldigt trevligt när vi väl vågar ta steget . Berätta hur ser det ut för oss Blir träffen mötet av nu ? Och fortsätter vi att träffas sen ....? Kommer känslor att vara ömsesidiga ? Kan detta vara vägen till en varaktig kärleks reaktion ? kan jag vänta mig ett positivt svar inom kort ?

Titta gärna i Tarot korten också

Midsommarblomman

Ni är båda passionerade människor och ska en relation hålla måste passionen få utrymme

Svar:

Först och främst gratis till att du tog steget. Vare sig det går vägen eller inte finns det bara en sak som är ett garanterat misslyckande och det är att inte försöka alls. Nu hoppas vi att detta är vägen till kärleken och jag kommer använda både horoskop och kort för att se vad som väntar (faktiskt Lenormandkorten – går det här vägen är Taroten betydligt bättre för lite mer komplicerade relationslägg så förhoppningsvis återkommer vi dit) och horoskop fick göra sitt här:


Det finns en lätthet över hur ni kommunicerar med varandra och det finns inget som hindrar att det här går bra men utöver en första attraktion och att ni har en förmåga att inte gå varandra på tårna kommer det krävas en hel del för att det ska gå från romans till romantik.

Ni skulle fungera bra som partners i ett företag, som medarbetare eller som vänner men det finns en risk att ett förhållande blir mer som ett partnerskap än som en kärleksrelation.

Ska det leda dit behöver ni lägga tyngden på det som förenar er. Ni är båda romantiska, ni är båda passionerade och den nyfikenhetsnivå ni har är likartad så lika länge som det är kul, spännande, njutbart och pirrigt att älska med varandra så länge kommer ni kunna hålla liv i en relation.

Nu till att komma dit.

Han är inte en van dejtare och känner sin inte riktigt bekväm med det vilket är synd eftersom han gör sig ganska bra i såna miljöer.

Det gör dock att han visserligen är smickrad och verkligen vill men kommer göra sitt bästa för att antingen få en ursäkt att inte gå eller uppföra sig väldigt stelt – som om det vore ett affärsmöte snarare än en dejt.

Led samtalet mot fritidsintressen och få igång honom att tala om sånt han gör vid sidan av arbetet så öppnar han upp sig och så fort du nått dit kan det vara läge att bli mer personlig. Han har en lika stark känslosam och passionerad sida som du men det är lite av en startsträcka.

Det kommer bli en dejt men det kan dröja lite (ursäkter och obekvämhet – se ovan) och har du en ny dejt som målsättning kommer det definitivt att hända (och om det funkar jättebra behöver den kanske inte vara längre bort än senare samma dag J).

Som sagt en relation med potential men som riskerar att bli mer vänskap än passion om ni inte jobbar aktivt med det – detta trots att ni båda är väldigt passionerade människor

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page