top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är han den rätta?

Fråga Tor och Hanna: Jag ar en tjej på 24 år. Är nu strax klar med min utbildning och har börjat tanka mycket på vad som ska komma nu. Har inte haft tur med kärlek och undrar nu om jag någonsin kommer att hitta mannen i mitt liv. Jag har någon som betyder mycket for mig, men jag är inte saker på att det kommer att fungera mellan oss. Kommer jag att hitta någon som älskar mig att dela mitt liv med? Kommer jag att kunna lita på honom? Vågar jag ha en relation igen?

"Orolig"


Det finns en attraktion men du förtjänar bättre och kommer hitta det

Svar: Du har på sätt och vis rätt om killen du nämner. Det finns en attraktion mellan er men ett förhållande er emellan skulle ta från dig och ge till honom. Det är kanske inte det allra sämsta men det finns många bättre alternativ där du skulle slippa slåss riktigt så mycket för att få det du vill ha och förtjänar ur ett förhållande. Ditt horoskop är inte det lättaste, särskilt inte när det handlar om kärlek för du vet hur den ska kännas när allt är rätt och du nöjer dig inte med mindre. Det gör att du är försiktigare än de flesta när det kommer till att släppa andra inpå livet men det gör också att dina chanser att ha ett livslångt förhållande ökar när du väl hittat den rätta. Det finns många som skulle älska dig. Det viktiga är inte att hitta någon som gör det, det viktiga för dig är att hitta någon som du kan älska, förbehållslöst, tillbaka. Hittar du det hos någon, och det kommer du att göra, Kommer du också att lita på honom. Våga har relationer, men var försiktig med den här killen

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page