top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Är förhållandet över?

Hej! Jag har sedan april detta år dejtat en man. Han har nu valt att bryta vår relation pga det lång avståndet mellan oss. Är vi helt över nu, eller kommer det bli något mer?

"Sandra"


Först tittar jag på den här relationen med Craft – min Lenormandlek och sedan tittar jag lite på din kärleksframtid med Morigana, min Hanson-Roberts Tarot.

Craft säger: Er relation behöver närhet för att fungera. Det finns en stor lojalitet mellan er men den blir mörk och dominerad av saknad när ni inte kan ses ofta. Med avståndet växer också alla negativa känslor då de växer av det ni inte säger. Det enda som kan få er relation att fungera är att ni flyttar ihop eller ännu hellre tillsammans till en ny plats så båda kan börja utan bagage.

Kortformen i min tolkning. Det är över om inte någon av er mirakulöst flyttar till den andres plats inom högst en månad finns det ingen chans att börja om – i alla fall inte just nu. Och kostnaden för den flytten (inte i pengar utan i rotlöshet, ensamhet och anpassning till nya platser och omständigheter) blir dessutom väldigt hög och klan i sin tur dra ner förhållandet.


Avståndet gör förhållandet omöjligt - ge dig tid, kärleken väntar

Om din kärleksframtid säger Morigana:

Att vara en del av en relation och bygga tillsammans är en central del av vem du är och ensamhet gör dig mer nedslagen och vilsen än andra. Just därför är det också viktigt att relationer bygger från grunden och att din nuvarande relation rasar är därför ingen jätteförlust även om den för stunden får dig att tvivla på att du kommer hitta kärleken.

Den du letar kommer du träffa i en offentlig miljö, troligen via ditt arbete eller ett möte som har med friskvård alternativt träning att göra. Det börjar inte som en kärleksrelation utan med delade intressen eller humor.

Det kommer inte heller hända i år utan tidigast under vårvintern.

Mina kort ger dig rådet att inte satsa för mycket på att hitta kärleken, den biten blir enklare om du lägger kraft på att utveckla relationen efter att du inlett den.

Eller med andra ord – du kommer att bli uppvaktad och det är en god idé att tacka ja när det känns rätt på riktigt inte för att du hoppas på att känslorna ska växa med tiden.

Kärleken väntar på dig, jag är bara ledsen att den inte väntar på en närmare belägen hållplats.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page