top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Är det här mitt lyckliga slut?


Jag vet inte vad jag ska göra. Han vill att jag flyttar till hans by. Att ha ett förhållande på distans är jättejobbigt, vi har haft det nu i nästan ett år och har det bra ihop ändå men det är klart att det känns som om det måste gå vidare härifrån på något sätt. Men detta med att flytta, jag känner nästan ingen där, min släkt bor i andra änden av landet, jag måste skaffa nytt jobb, alla mina vänner bor ju här där jag bor nu. Tänk om han inte är min drömprins, då kommer jag att stå där mitt i ingenstans. Men om jag inte flyttar så tar det väl slut mellan oss och jag älskar honom jättemycket.

"Hjälp"


Svar: Det är inte säkert att det går bra att flytta in hos honom även om han är din drömprins. Hans hem är hans revir och om du flyttar till honom riskerar det att bli väldigt mycket på hans villkor. Extra mycket eftersom han bor i en (liten?) by där alla känner alla och där du inte har några rötter.

Om du vill att ert förhållande ska ha bästa möjliga chans så är det bättre att ni letar efter en ny bostad tillsammans. Det löser förstås inte hela problemet eftersom era rötter är på olika ställen, men det minskar risken att ni springer in i omedelbara hinder.


Mina kort säger att det finns en besvärlig kvinna inblandad också. Jag tror att det är en vän eller anhörig till dig som kommer att ta väldigt illa vid sig om du flyttar, och det här är någon som du brukar ta hänsyn till. Men korten säger också att din största styrka är att du gör som du vill, när det kommer till kritan. Och det kommer att leda till ett bra resultat den här gången också. Jag tror att er kärlek är stark och äkta men jag tror inte att den bästa vägen är att du flyttar hem till honom eller ens till hans by.

Min rekommendation är att du pratar med honom om saken och sedan gör det som du själv känner är bäst.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page