top of page

Är det ett budskap från Andra Sidan?


Jag undrar om det är någon som vill mig något. Ibland tycker jag att jag ser en rörelse i badrumsspegeln och i fönstren när det blir en spegling i dem. Det känns inte kusligt, jag bara undrar vad eller vem det kan vara.

"I"


Svar: Jag tror att det är en släkting till dig men jag tror faktiskt att det är någon som du aldrig har mött eller möjligen mötte som mycket liten. Han var en artist av något slag och håller ett öga på dig för att han brydde sig mycket om din pappa. Jag skulle tro att du har märkt av honom under några år nu och mest runt Allhelgona. Han vill dig absolut inget ont, snarare kan du se honom som ett litet extra skydd mot olyckor. Jag tror också att du har träffat honom i drömmar, men du kanske inte minns dem. Om du tänker efter så kanske du kommer ihåg en slank man med en rolig hatt (det kan vara ett plommonstop eller en hög hatt till exempel).

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page