top of page

Är allt bra med mig?


Pratar folk om mig skit och vem? Är allt bra med mig ?

"G"


Svar: Det första kan jag inte svara på. Tarotkorten avskyr att skapa konflikter och vägrar svara på vad andra än den som frågar tänker, känner eller gör. Risken är alldeles för stor att saker låter värre än de egentligen är. Om man till exempel ställer frågan "Har den här personen någonsin tänkt något taskigt om mig?" så är svaret sannolikt ja, om man har känt varandra ett tag. Men det behöver inte betyda ett dugg, det kan ju ha varit något alldeles banalt som "den där tröjan är inte snygg på henne". Den här avvägningen kan tarotkorten inte göra och därför låter inte korten mig ställa den typen av frågor till dem.


Om du är orolig för din hälsa är det alltid klokt att gå och göra en hälsokoll hos doktorn. Det är aldrig en god idé att ersätta läkarbesök med till exempel tarot eller horoskop. Men nu när det är sagt, mina kort säger att du är vid god hälsa. Det finns en antydan i korten om att du är orolig eller stressad och kanske inte sover så bra (eller länge) som du borde, men i övrigt kan jag inte se något särskilt.


Ett allmänt råd så här års, när vi ändå pratar om hälsa, är: Ät mat med mycket färg, lägg till d-vitamin och var gärna ute i solen när den syns till. Och så tänk på att tvätta händerna - det är gott om virus i cirkulation i februari.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentit


bottom of page