top of page

Änglatips för vecka 51!


Titta på korten och välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!Veckans änglakort, som gäller den sista veckan före julveckan - det vill säga 16-22/12.


Änglakorten är inte i första hand till för att förutsäga framtiden utan de är mer inriktade på vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt. Det handlar mer om hur du formar din framtid än om yttre händelser som du inte styr över.Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:

Du som valde de två översta korten, håll ett litet öga på hur du mår. Det här är en stressig vecka för många men rätt metod för att få en fin jul är inte att ha allting klart i god tid, utan att låta bli att stressa rakt in i julhelgen. Om du behöver lugn och ro, se till att lugn och ro. Världen går inte under för att du tar en paus.


Du som valde de två understa korten, du mår bra att känna att du för vidare goda vanor och traditioner. Även om det kanske inte alltid blir uppskattat efter förtjänst, så mår i varje fall du själv bra när det finns ett tydligt band till ditt förflutna och dina förfäder. Strunta i hur andra gör och våga vara traditionalist när du behöver få vara det.


Du som valde korten till vänster, fastna inte i att ta hand om andra hela tiden när du egentligen behöver ta hand om dig själv. Det här är en ansträngande vecka för både kropp och själ, och mitt i all julstämning är det här också en säsong som ofta river upp smärtsamma minnen och svåra känslor. Var snäll mot dig själv.


Du som valde korten till höger, kom ihåg att det inte är ditt problem om andra väljer att vara negativa. Det är inte ditt jobb att lyfta alla andra. För dig blir det här troligen en mycket positiv och glad vecka med skön stämning och många förhoppningar. Njut tillsammans med de glada och låt övriga vara ifred.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du har massor av energi och tekniskt sett orkar du hur mycket som helst. Men var lite rädd om kroppen. Se till att vila, sömn och mat fungerar som det ska, för även om du klarar att kapa hörn just den här veckan så kan det leda till ohälsosamma vanor som håller i sig.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, för dig handlar den här veckan om minnen. En del är vackra, andra smärtsamma. Det är okej att vara ledsen, besviken och arg, om det skulle vara så du känner så mår du bäst av att medge att de här känslorna finns. Man kan inte bearbeta en känsla man inte erkänner att man har.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page