top of page

Änglatips för vecka 5!


Välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!


Det är dags att titta på de änglakort som gäller för veckan 27/1-2/2. Som vanligt handlar änglakorten inte så mycket om framtida händelser utan snarare om vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt under veckan.


Det känns behövligt med extra wellnesstips tycker jag, åtminstone för oss som bor i mitten av Sverige - ingen snö, mörkt, livsfarligt halt och på något sätt känns det iskallt också trots att temperaturen legat nära nollan större delen av tiden. Man får fylla på energireserven med ljus, värme, färgglad mat och massor av kryddor!

Och så får man se vad änglakorten tycker att man ska lägga till.Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här:


Du som valde de två översta korten, lita på att logik, fakta och ordning kan lösa det mesta. I känsloladdade situationer är det lätt hänt att fel beslut blir fattade eller att gräl uppstår helt i onödan. Låt dig inte svepas med utan håll huvudet kallt. Det är också viktigt att du är uppriktig och säger ifrån när andra inte är förnuftiga.


Du som valde de två understa korten, unna dig ett överflöd av sådant som du vet stärker själ och hjärta hos dig. Det kan vara vad som helst från choklad till att städa, du vet bäst själv vad det är som får dig att bli riktigt harmonisk. Låt inte andra störa, sätt tydliga gränser och prioritera dina egna behov. Du behöver det utrymmet.


Du som valde korten till vänster, du behöver en andlig vecka. Ladda batterierna med tro och hopp. Det är en bra vecka för välgörenhet, kyrkomusik, andakt, seanser, bön, meditation - det finns väldigt många vägar och det viktigaste är förstås att du väljer en som passar just dig. Men låt det materiella vara ett tag. Det tynger ner själen.


Du som valde korten till höger, du har en mycket produktiv vecka framför dig men det är mycket viktigt att du sätter gränser. Säg vänligt men bestämt ifrån när någon försöker få dig att göra något du inte vill, eller behandlar dig orättvist. Kompromissa inte. Din styrka växer varje gång du tar ställning och vägrar backa.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du behöver lugn och ro. Gräl, dålig stämning och tjafs om småsaker kan kosta dig enorma mängder energi. Låt inte andra dra in dig i den typen av utbyten och starta inga själv heller. Just nu är det bättre att du är ensam än att du umgås med människor som tjafsar.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, var dig själv. Var inte rädd för vad andra ska tycka, säg vad du tycker och låt andra hantera detta bäst de vill. Det här är en bra vecka för att vara öppen och ärlig. Inte bara får det dig att må bra utan det kan också inspirera andra till att våga vara sig själva lite mer.

71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page