top of page

Änglatips för vecka 48!


Titta på korten och välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!

Snart lämnar vi november bakom oss och det tycker åtminstone jag ska bli ganska skönt.


Men först är det dags att välja två änglakort för den kommande veckan. Som vanligt så pekar änglakorten på vad du mår bra av att göra snarare än på vad som kommer att hända.


Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs din tolkning nedan. Korten gäller för 25 november-1 december.


Du som valde de två översta korten, du bär runt på känslor som du inte uttrycker och kanske inte ens erkänner för dig själv. Kanske för att du är stressad, kanske för att du försöker undvika en konflikt med någon. Släpp fram känslorna på ett sätt som känns tryggt för dig, kanske med hjälp av musik eller dans, så mår du bättre.


Du som valde de två understa korten, du har väldigt mycket positiv energi just nu. Utnyttja det till att tackla saker som skrämmer dig. Du har ovanligt goda chanser att en gång för alla göra upp med djupt rotade besvikelser och fasor, kanske sådana som du släpar med dig från barndomen. Att dela tankar och känslor med andra ger extra styrka.


Du som valde korten till vänster, du kan förändra mer än du tror genom att skapa. Det är en extra bra vecka för musik men du kan också välja andra kreativa vägar. Det viktiga är att du vågar skapa, för när du gör det påverkar du inte bara din omvärld utan du får också en möjlighet att själv förändras och växa.


Du som valde korten till höger, den här veckan handlar om förlåtelse. Riktningen kan variera, det kan vara du som behöver förlåta någon eller det kan vara tvärtom. Det kan också handla om din egen förmåga att förlåta dig. Det viktiga är att inte vänta sig ett resultat. Sann förlåtelse kan inte vara villkorad, den är viktig oavsett hur den tas emot, oavsett vad den leder till.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du har en fin vecka framför dig med mycket glädje och många positiva känslor. Dessa varar längre och växer sig starkare om du låter dem ta konkret form, om du målar, dansar, sjunger, kramas. Dessutom sprider du på så sätt glädje till andra också.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, din vecka handlar om att sluta släpa runt på det förgångna. Det är dags att gå vidare, och det du behöver göra nu är att förlåta dig själv för alla tidigare steg som gått fel. Se inte dig själv som en slutprodukt av ditt förflutna. Framtiden är fortfarande oskriven.

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page