top of page

Änglatips för vecka 47!


Titta på korten och välj de två som känns mest positiva för dig.


Hej, Hanna här! Nu är det dags att välja två änglakort för den kommande veckan. Som vanligt så pekar änglakorten på vad du mår bra av att göra snarare än på vad som kommer att hända.


Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs din tolkning nedan. Korten gäller för 18-24 november.


Du som valde de två översta korten, du behöver ägna veckan åt att ignorera små förtretligheter. Lugn och självdisciplin ger dig en bra vecka. Om någon går dig på nerverna, meditera eller ta en paus som hjälper dig att släppa taget om irritationen.Det du just nu vinner på att eftersträva är balans och ett inre lugn.

Du som valde de två understa korten, du behöver vara ärlig mot dig själv, särskilt när du samarbetar med andra människor. Håll inte tillbaka dina känslor utan erkänn dem. Det betyder inte att du måste konfrontera folk till höger och vänster, men det betyder däremot att du erkänner för dig själv hur du mår om någon gjorde dig ledsen eller arg.

Du som valde korten till vänster, lugn och tystnad är vad du behöver. Sänk tempot och ge dig själv egentid (som inte inte tillbringar framför en skärm). När det är lugnt och stilla omkring dig så kan du höra den inre röst som talar om för dig vad nästa bra steg är och vad det är du behöver mer eller mindre av i ditt liv.

Du som valde korten till höger, du har en knepig men givande balansgång framför dig. Du behöver vara mycket ärlig med vad du känner, särskilt vad andra människor får dig att känna när de interagerar med dig. Men samtidigt vinner du inget på att släppa fram vrede, hämndlust eller avsky. Du behöver vara analytisk och logisk om vad du känner och varför du gör det.

Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, du mår bra av att ägna veckan åt att granska dina relationer. Vilka du mår bra av, vilka som kostar dig energi, vilka som stärker din självkänsla och vilka som får dig att känna dig ynklig. Men du måste samtidigt komma ihåg att en relation aldrig är bara en persons verk.

Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, för dig är svaret enkelt. Meditera - eller sitt i tystnad, om du inte tycker om att meditera - och lyssna på dig själv. Ge den inre rösten tid och utrymme. Försök göra så en liten stund varje dag, så kommer dina beslut att leda dig effektivt och åt rätt håll.

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page