top of page
  • Skribentens bildTor

Vem är rätt för mig?

Detta är mitt tredje försök att få ett svar av er. Jag förstår att det är många som skriver till er plus att det är semestertid också? Men man måste ju försöka i alla fall. Mitt problem. Mitt senaste förhållande tog slut för ca 7 månader sedan: Det tog mig verkligen hårt. De senaste 7 månaderna har verkligen varit heltuffa: Man har hoppat mellan hopp och förtvivlan. Så min framtid är verkligen oroande. Men jag har kommit över mitt ex nu i alla fall och det är jätteskönt även om jag vet att hon alltid kommer att finnas inom mig. Min enda önskan här livet är att vara kär och bunden till en annan människa. Utan det är man inte riktigt hel som människa rätt eller fel det vet jag inte men så känner jag mig och har alltid känt så. Min oro är nu att jag inte kommer att finna det igen. Det känns som om att jag har haft mina chanser här i livet redan, jag hoppas verkligen inte att det är så. Mitt stora mål här i livet är tydligen att försöka bilda en egen familj men jag verkar att misslyckas gång på gång. (suck)

Jag är en manlig Kräfta. Men jag har inte gett upp hoppet än i alla fall. Det finns faktiskt två tjejer som är väldigt intressanta. En Vädur, har haft ett litet förflutet en kort tid för flera år sedan. Och en annan en Skorpion som jag känt i nästan hela mitt liv men hon verkar inte direkt ha något intresse för mig, förut i alla fall. Kan ni se om det finns någon chans av någon av dessa tjejer? Eller om det är någon annan på gång. Ja det var mitt lilla problem hoppas att ni kan ge mig några svar. Kommer att fortsätta att maila er tills jag får svar (skratt, skratt) och passa på att tacka er för en bra hemsida och att ni gör att bra jobb att hjälpa andra människor när de behöver råd här i livet.

"Mvh CHI"

Ingen är en perfekt matchning men väduren ser lite lättare ut att vinna

Svar: Det lönar sig att vara enträgen. Vi får fler brev än vi hinner med just nu men vi jobbar på att hitta nya lösningar så att det ska gå ännu lättare att få hjälp. Tack för berömmet också!

Kräftor lever verkligen för hem och familj. Det tecken där du lättast hittar någon som verkligen passar ihop med dig är Vattumannen. Någon med Ascendenten i den tecknet passar också bra. Själv är du dubbel-Kräfta, d v s du har både Solen och Ascendenten där. Ovanpå det är du född vid nymåne och har alltså även Månen i Kräftan. Inte undra på att du är hemkär. Horoskopet säger inte alltid så mycket om bröllop och liknande saker, men du har i alla fall en mycket fin period när du är 43-47. Det behöver inte betyda att du måste vänta tills dess med att finna kärleken, dock.

Jag har jämfört dig med Väduren och Skorpionen. Ingen av dem är väl riktigt idealisk egentligen. Du har bättre möjligheter att få respons av Väduren, problemet är att Kräftor och Vädurar generellt är väldigt olika. Då, när ni var yngre, byggde det troligen mer på era Merkuriussidor. För de passar bra ihop, ni har samma humor och samma smak på umgänge. Nu är frågan vad du skall göra om du vill charma henne. Hon tittar i första hand efter en sinnets lätthet som du inte riktigt har. Dina mest kreativa och mjuka sidor kan möjligen fungera för att väcka hennes intresse. Och blir ni väl ett par finns det en hyfsad chans att det håller. Skorpionen, där är det faktiskt sannolikt att hon tänker mer på dig än du tror. Det finns en del hinder i er väg dock, t ex att ni har olika smak och olika humor trots att ni båda hör hemma i vattentecken. Och det är inte troligt att det tänds en gnista mellan er. Jag kan inte säga exakt vad hon tittar efter heller utan hennes födelsetid.

Båda dessa fungerar och är rätt så hyfsade val. Jag skulle dock tro som sagt var att du kan finna en dam som du passar bättre med. En Vattuman eller kanske en Stenbock född i början av tecknet skulle jag säga passar bäst.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page