top of page

Veckopendla, flytta, tacka nej?


Jag har fått chansen att tacka ja till ett riktigt bra jobb men då måste jag veckopendla eller så måste vi flytta. Vilket vore bäst för familjen, om jag tackar ja. Eller vore det bäst för familjen att jag tackar nej?

"Tvivel"


Svar: Tarotkorten säger att du redan vet vilket beslut som är det rätta. Du kan lita på din inre kompass, den har inte fel. Därför är sådana här situationer, där du har både överblick och kontroll, egentligen inget problem för dig.

Men vilken väg du än tar här så kommer det att komma större och bättre möjligheter framöver, som gör att det du väljer nu är relativt oviktigt. Jag tror att det ligger ganska nära i framtiden. I övrigt har du redan all information som du behöver. Att du tvekar beror på att det rätta beslutet är ett som du inte är så förtjust i på det emotionella planet. Det är därför du drar dig.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page