top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var finns mitt konfirmationskors???

För 8 år sedan tappade jag bort mitt konfirmationskors under en biltur mellan Eskilstuna och Linköping eller när vi precis anlänt till Linköping. Detta kors hade jag tänkt att lämna vidare till min dotter den dag hon konfirmerar sig så jag skulle bli hemskt glad om ni ville hjälpa mig!

"Slarvmajan"


Photo by Grant Whitty on Unsplash
kors på villovägar

Svar: Efter så här lång tid så är chanserna små att du kan få tillbaka smycket ens om får reda på var det är men låt oss försöka. Någon har plockat upp den och lagt den i ett skåp eller en smyckeslåda. Den hänger så det är nog ett skåp. Personen har inte använt den utan har mer glömt att den hänger där. Från början var tanken att hitta ägaren och ge tillbaka korset. Om bilen är såld är det troligen den nya ägaren (eller kanske den gamla) för du tappade den i bilen. Det kan också vara någon bilen har varit utlånad till men i så fall är det en mycket noggrann individ med god ordning (troligen någon du känner. Det var det, jag hoppas att du har fått någon hjälp av det här.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page