top of page
  • Skribentens bildTor

Var finns mammas guldring?

Jag har tappat bort min mammas guldring. Det var en ganska liten arabisk pusselring i 4 delar. Det var ganska länge sedan men jag hoppas fortfarande på att vi kan hitta den. Både min mamma och jag saknar den väldigt mycket. Jag måste också få ge beröm för er underbara site, mycket bra och intressant läsning. Sköt om er... "Jennie"Svar:

Tack för berömmet. Vi jobbar med en total ansiktslyftning av sida så att den ska bli ännu bättre. Nu till frågan: Halva idén med sådana pusselringar är att de binder hemligheter. Därför är den också enormt svår att se för mig. Jag tror att den ligger tillsammans med flera andra minnessaker i en påse av något slag. Ringen ska inte vara i den men hamnade där ändå. Det kan vara något du gjorde med dina kamrater eller, mer troligt, en lite påse som ni begravde med ett dött husdjur? Det här är de intryck jag får men jag skulle inte vara förvånad om det var helt fel. Den här typen av ringar är, som sagt, väldigt svåra att hitta

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page