top of page
  • Skribentens bildTor

Var finns kortet?

Fråga Tor och Hanna: Jag hoppas att ni ska kunna hjälpa mig att hitta ett spelkort till en kortlek, Det låter kanske som att det bara är en bagatell sak, men för mig är det viktigt eftersom att min syster tror att det var jag som gömde undan kortet för att kunna vinna spelet "Maja" som vi spelade denna gång. För mig är det viktigt eftersom jag vill inte att hon ska tro att jag gömt undan kortet. Denna händelse hände för ca 10 år sedan hemma hos henne. Vi satt i vardagsrummet framför soffbordet i en brun soffa.

"Vill sluta vara anklagad"Svar: Bra idé i dessa tider av innesittande att plocka fram såna gamla fina kortspel som "Maja". Jag tror jag ska lära mina ungar spela "Canasta" under veckan.

Nå, kortet är kvar i kortleken. Om det sitter fast i asken eller bara klistrat sig vid ett annat kort tillfälligtvis är svårt att veta, men det var aldrig riktigt försvunnet. Så ta ut kortleken ur asken och räkna dem, alla kommer vara där.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page