top of page
  • Skribentens bildTor

Var är mitt körkort

Fråga Tor och Hanna: Jag undrar om ni kan se vart mitt körkort har tagit vägen? Kom hem sent en kväll och ville inte ta med hela handväskan då jag skulle ut och leta efter en parkeringsplats. Lade ner körkortet i fickan på min jacka (ingen dragkedja på fickorna). Parkerade bilen, men glömde att ta ur körkortet i fickan. Sedan låg det där ett tag... Har för mig att jag tog ur det några dagar senare, men jag vet inte var jag lade det. Eller inbillar jag mig bara att jag tog ur det ur fickan - kanske har det ramlat ur fickan och är borta? Jag vet inte!!! Har letat överallt här i lägenheten! Jag behöver verkligen körkortet eftersom jag kör väldigt mycket bil. Vet ej riktigt hur länge det kan ha varit borta, men det kan vara 3 -4 veckor! Tänkte bara nu sist jag skulle ta bilen att jag skulle kolla att jag hade körkortet med mig och då låg det inte i plånboken. Snälla säg om jag hittar det eller om jag måste skaffa ett nytt. Tack på förhand.

"Kram Carola"Svar: Du kommer det igen men det kommer att dröja för det ligger inte i din lägenhet. Skaffa dig ett nytt kort. Det kommer att behövas och du kommer troligen inte hitta ditt gamla kort fören dagarna efter att du fått ditt nya.


30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page