top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var är mitt favoritarmband

Fråga Tor och Hanna: Hej på er båda . jag har förgäves letat överallt efter mitt armband som har varit borta sedan slutet av förra året. det är gjort av metall och har en resårfunktion, ungefär som en del klockarmband av gammal modell. på armbandet fanns lapisstenar, vita pärlor, en stjärna, en fransk lilja och ett L, alla guldfärgade. det är inget dyrbart smycke men ganska speciellt, i alla fall för mig och jag har en bestämd känsla av att det inte är borta för alltid. TACK, hälsningar "Lotta"Svar: Jag kan förstå att det är ett mycket speciellt smycke för dig, Jag har nog aldrig hört om ett smycke som ser ut så. Det bör göra det lättare att hitta eftersom det verkar rätt unikt. Det ligger på eller nära golvet. Jag tror att det är i botten av en garderob för det är mörkt och det verkar som om den ligger i eller på tyg. Någon öppnar dörren ganska ofta och det verkar som om det finns skor där också trots att garderoben inte är för ytterkläder. Det kan vara en garderob i ett större förrådsrum, men den ligger inne i huset eller lägenheten. Jag tror att det är hos en vän till dig och en lägenhet. Mitt intryck är att du är där ibland men oftast inte. Jag hoppas att du hittar ditt armband.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page