top of page
  • Skribentens bildTor

Var är min vigselring?

Hej! Jag har tappat bort min vigselring den 17 ev 18 april och sorgen är enorm! Jag har letat överallt och försökt minnas tillbaks. Jag har haft mycket att göra senaste tiden så mitt närminne är tyvärr inte som det brukar. Jag är så oerhört tacksam om ni kan hjälpa mig! ❤️🙏

LindaSvar: Det luktar rent och ganska starkt där ringen ligger, jag tror att det är där du har diskmedel eller rengöringssaker alternativt att den ligger vid en tvålkopp eftersom det är den typen av doft.

Det verkar också vara ett rum som är mer ”industriellt” inrett – typ en tvättstuga, ett grovkök eller möjligen ett duschrum.

Hoppas verkligen att du kan hitta din ring och det borde du göra guld hittar nästa alltid tillbaka till sin ägare.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page