top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var är min käraste ring och min hemnyckel?

Jag har letat varje vrå efter min käraste ring, men ringen känns att den är en förlust, men nu till det roliga, min extra nyckeln hem försvann för 1.5 månad sedan och den känns som en till förlust Snälla snälla säg min nu, känner ni nått vart mina förlagda saker är :/

"Han som tappar bort allt från ring till nyckel."


Svar: Förståeligt att du inte hittar ringen. Den ligger i tyg och givet vad för tyg tror jag att det är ett örngott, påslakan eller möjligen en sovsäck.

Det var inte så att du händelsevis hälsade på någon eller hade besök för runt 1.5 månader sedan? Ringen är i alla fall tvättad och invikt i ett skåp. Förhoppningsvis hos dig och inte hos den du gästade.


Photo by Michael Dziedzic on Unsplash
Lyckligtvis ligger inte din nyckel i naturen

Nycklar är tuffare eftersom det finns kopior av dem och man ofta hittar minst två ( varav minst en inte är borttappad). Det finns en nyckel som sitter fast på en nyckelknippa med en grej och två andra nycklar. Det hänger en nyckel i ett skåp – jag tror att det är ett nyckelskåp för det finns andra nycklar i det. Det finns en nyckel i en plastlåda som har en lite udda form. Kan vara någon form av inlägg i ett skåp (typ ett specialfack för smågrejer i en kökslåda. men formen är rätt asymmetrisk så jag gissar på ett fack i en bil – troligen inte handskfack, snarare mittkonsol eller liknande.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page