top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var är min isbjörn?

Jag fick en liten isbjörn av min pojkvän för snart ett år sedan, det har blivit vår "symbol" och den har varit med mig överallt. Men så lade jag isbjörnen i min pojkväns knä när vi flög från Östersund till Arlanda, och den måste ha fallit ner någonstans, vi glömde den i alla fall på planet. Min pojkvän jobbar på Arlanda och har febrilt sökt och ringt städföretag, städer planet flugit till, flygbolaget etc etc utan framgång... Var är vår isbjörn? Kommer den hem igen? Lotta


Photo by Bao Menglong on Unsplash
Isbjörnen kommer tyvärr få ett nytt hem

Svar: Jag tror tyvärr inte det. Den ligger i en bil och ägaren vet inte vems isbjörnen är. Jag tror att han har tänkt ge den till sina barn.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page