top of page
  • Skribentens bildTor

Vad vill andevärlden säga mig?

:Har andevärlden något att säga mig? Och har jag skyddsänglar och hur många och vilka är det? Hur tar det kontakt med mig ? Har det att göra med alla jämna siffror jag ser flera ggr om dagen på klockan tex 13:13 .12:21 21:12 21:21 16:16 .18:18 . Dessa siffror ser jag minst 4 ggr om dagen . På klockan eller ute på en skylt . Regnummer etc ! Är det änglabudskap.

Hemma här går mitt barns leksaker igång av sig själv. Ofta på kvällen så börjar hans aktivitetstavla att spela eller hans brandbil låter fast ingen rört den när vi sitter i soffan tex då kan den börja tjuta. Vill gärna veta hur jag får kontakt lätt med min guide eller ängel eller andra sidan?

N


Att ordna saker är ett vanligt knep som det undermedvetna använder för att förstärka känslolägen.

Svar: Hej det lättaste sättet att ge svar på frågan var att göra en video - den hittar du här

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page