top of page
  • Skribentens bildTor

vad väntar runt hörnet?

Vad väntar mig närmsta tiden och är det något speciellt jag ska tänka på?

EW

2020 och 2021 ser ljusa ut i kristallkulan på nästan alla sätt utom möjligen kärleken

Svar: Låt oss börja med det som är kvar av 2020. Den närmaste månaden kommer att bli lite av en känslomässig berg och dal bana i första hand för att du känner att du har ett behov av att växa och utveckla dina relationer och det finns inte alltid tid till det. Du vill hitta ett nytt vuxenskap, byta hobbies och skaffa nya intressen men världen är fortfarande inte tillbaka på ”banan” och det gör att du ofta känner att du får nöja dig med kompromisser och att rätta dig efter vad andra vill och väljer. Det gör att du ibland hamnar i rätt onödiga konflikter och känner att dina vänner inte alltid ställer upp på dig som du tycker att de borde.

Rådet för 2020 är – mycket av det som går bra är din förtjänst och du borde klappa dig själv på axeln lite oftare och faktiskt vara nöjd och stolt över det du åstadkommer. Samtidigt är det mesta av det som går mindre bra huvudsakligen orsakat av att du och de du har runt dig, både på jobb och privat, är på väg åt olika håll och prioriterar olika saker. Det gör att det flesta saker du upplever som personligen sårande och möjligen som onödiga personangrepp (om än på en låg nivå – du blir oftare besviken än arg) oftare beror på missförstånd och att du blir drabbad av saker som inte alls är riktade mot dig.

Det lönar sig alltså att tro gott om människor och ge dem både en andra och en tredje chans för det är lättare att bli sams med vänner du redan har än att skaffa helt nya.

2021 kommer med nya möjligheter. Jobbmässigt tar det en stund innan du vare sig bör eller får en bra chans att växla spår och det ger en stabil grund för annat växande. 2021 är ett perfekt år för att ta upp nya hobbies och ändra vanor samt att fördjupa vänskaper och antingen göra om hemmet eller byta bostad. Det blir ett roligt första halvår där du styr mycket av det som händer själv. Det du vill och satsar på är det som hamnar i fokus vilket ger dig en bra känsla av kontroll och betydelse. Ditt självförtroende växer och andra halvåret är som gjort för nya horisonter. Här är det läge att skaffa nytt jobb, börja plugga eller bryta mönster och ovanor.

Det enda som blir riktigt utmanande är om du inte redan har ett kärleksliv du är nöjd med för vare sig 2020 (med undantag för november) eller 2021 (förutom senhösten) är riktigt starka kärleksår för dig. Visserligen finns utrymme för flirt och kanske någon romans och befintliga förhållanden är stabila men saknar kanske lite av det där extra bettet du kan hoppas på men den stora kärleken låter vänta på sig. Inleder du inte 2021 i ett seriöst förhållande kommer du med all sannolikhet inte lämna året i ett heller.

Rådet för 2021 är – satsa på det som är praktiskt och mätbart. I allt som har med yttre och handfasta åtaganden att göra kommer du lyckas bra, betydligt bättre än du gjort under 2018, 2019 och särskilt 2020.

Det kanske låter som två dystra år men det är de inte alls. Det är två bra år men de har speciella utmaningar och väldigt tydligt avgränsade områden där du verkligen har framgång.

Lycka till

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page