top of page
  • Skribentens bildTor

Vad ska min man satsa på för jobb nu?

Jag och min man har vänt oss till er förut i andra frågor, nu är det alltså dags igen och väldigt angeläget igen -förstås! Det är så att vi i dag fick veta att min man kommer att bli arbetslös. Vi är båda förkrossade eftersom det känns som det inte kunnat komma mera olägligt än nu med tanke på Coronan och vår familjesituation. Vi behöver vägledning. Min man har haft många arbeten de senaste åren men, alla tycks ta slut. Jag förstår inte varför, jag vet att han verkligen sköter sig.

Nu i dag sa hans chef att han tycker att han borde tänka på att byta bransch. Vi har verkligen satsat på hans karriär och nu känns det som att luften gått ur oss båda. Kan ni hjälpa oss och ge oss någon slags hjälp, vad ska vi göra? Vad ska han satsa på? Kommer han att någonsin få ett stadigt arbete? När i så fall? Jag vet inte vad jag ska göra jag känner bara att jag inte orkar, jag har en stor gråtklump i halsen. Det känns helt hopplöst. Jag vill helhjärtat koncentrera mig på familjen så kommer det här orosmolnet just nu när allt annat funkar så bra.

"Väntar, längtar och hoppas - förgäves?"


Han är driven, viljestark och envis - kanske dags för en egen verksamhet?

Svar: Din man är hemskt driven i det han gör och dessutom har han en enorm kreativitet och styrka. Han vill bygga saker som varar och jag kan tänka mig att han är ivrig att få det gjort. Det är väldigt bra egenskaper men de kan också leda till problem. Eftersom han är både visionär och ser till andra saker än de flesta plus det att han är väldigt säker i sig själv gör att andra kanske inte alltid drar helt jämt med honom. Det är svårt att hitta en helt perfekt lösning för vilken väg man än väljer kommer inte alla behov att bli tillfredställda men med tanke på att din man har fallenhet för både socialt engagemang, sina fritidsintressen samt resor och utveckling så skulle jag föreslå att ni satsar på något eget. Om ni har någon idé som ni tror på kan det vara lösningen för din man fungerar allra bäst när han själv får visa vägen. Det finns naturligtvis risker med att starta på egen hand så det trygga valet är naturligtvis att söka en anställning. Vad ni än väljer är det här de branscher som din man har bäst chanser med: Försäljning, Turism, Resor, Utbildning eller Socialt/Politiskt arbete. Det finns en obalans i din mans horoskop som gör att han nog kommer att ändra inriktining flera gånger framöver också, även efter det att han hittat rätt. Hans horoskop talar dock inte alls om misslyckanden och arbetslöshet men det spretar åt olika håll och tillsammans med ditt ser det ut som om ni nästan alltid kommer att landa på fötterna.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page