top of page
  • Skribentens bildTor

Vad hände med hänget

För ca många år sedan, dagarna innan min fd. man och jag skulle gifta oss, uppstod ett litet bråk mellan min fd. och en kompis till honom. Min före dettas guldhalskedja slets av och han tappade sin guldberlock, en liten rund platta med vågens stjärntecken på. Vi har letat överallt, i blomkrukorna, soffan, skjortfickor, byxor, tvättmaskin, mm, men den är och förblir borta. Jag bor kvar i lägenheten, men jag har alltså inte hittat den. Kan ni hjälpa oss?

"Vågenhänge."Svar: Den är inte i lägenheten. Den hamnade på något av tyg, troligen en matta eller i din fd´s kamrats kläder. Jag gissar på det sistnämnda eftersom den sedan hamnade i en bil (en taxi tror jag och där efter tror jag att den är uppdammsugen). Jag får inga intryck efter det. Det kan komma sig av att någon annan har fått den som gåva och bär den som sin egen (då upphör banden till den tidigare ägaren). Tyvärr kommer du alltså inte att hitta den.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page