top of page
  • Skribentens bildTor

Vad bringar framtiden?

Jag vill veta vad framtiden bringar för mig och min man? Varför har min blandrashund lite cellskräck?

Kommer min värk att försvinna från kroppen, är just nu sjukskriven. Det blev inget nytt jobb för mig (blev ej antagen). Hur ser framtiden ut på den fronten? Är jag dessutom glutenallergisk?

Min man less på sitt jobb p g a dålig stämning där. Hur ser det ut att bli (ja, jag vet, ni svarar inte på andras frågor, men ...)?

Vill gärna ha en extra slant till något skoj att göra, kommer det att gå i uppfyllelse?

Jag har väl ingen övernaturlig förmåga att utveckla?

"nyfiken i en strut"

Tarotkorten ger ofta bra vägledning

Svar: Framtiden för dig och din man ser ljus ut, ni bygger på stabil grund. Det ser ut som någon materiell investering, hus eller lantställe kanske, inom en inte alltför avlägsen framtid.

Din hunds cellskräck har att göra med en känsla av maktlöshet som hunden får när den är instängd eller fasthållen. Jag tror det kommer sig av ett tidigt minne. Det är också ganska naturligt för hundar att vara en smula klaustrofobiska (liksom för de flesta djur).


Din värk ser ut att bero på att din kropp försvarar sig mot något, och då handlar det inte sällan om en allergi eller en förgiftning. Det kan både orsaka värk och göra att skador inte läker. Du får nog räkna med att det tar tid tyvärr. Utöka gärna mängden sallad, spenat och korn i maten. Bittra smaker (som hos öl) är i allmänhet bra. Undvik ett övermått av animaliska produkter, salt, kryddor, frukt och vätskor. Mina tarotkort tror inte att du är glutenallergiker, det är nog snarare så att ditt system känner sig överlastat just nu och reagerar illa på lite allt möjligt. Tålamod och en energisk kontakt med vanlig skolmedicin (den helt vanliga läkarvården) bör löna sig, men det kan som sagt ta lite tid.


Din mans jobb kan jag tyvärr inte säga något om utan att han frågar själv.


Någon extraslant via t ex spel syns inte i den nära framtiden men sådana är hur som helst svåra att förutsäga.


Övernaturliga förmågor har faktiskt de flesta i någon form. Vi är ju rätt frikostiga med vad vi anser vara "övernaturligt", vi som lever i den vetenskapliga tidsåldern (eller vad man skall kalla den). Hur som helst bör du med Månen i Kräftan ha lite skarpare intuition än de flesta och ha god möjlighet att träna upp den. Du kan ju alltid pröva dig fram. T ex kan du sätta dig ner på kvällen och försöka se vad det blir för väder dagen efter. Skriv ner ditt antagande på en lapp. Håller du på några veckor finns möjligheten att du upptäcker att du kan förutsäga vädret. Det finns en myriad andra saker du kan testa om du är nyfiken - det är sällan farligt att undersöka sina egna förmågor och det är ofta nyttigt att upptäcka och utveckla dem.

76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page