top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Vågar jag satsa på musiken

Fråga Tor och Hanna:

Jag är en hemmamamma som sysslar på lite med musik eller rättare sagt, hela min fritid går åt att musicera. Har alltid drömt om att leva på musik. Nu undrar jag ifall det finns möjlighet för mej att satsa och om ifall jag är tillräckligt kunnig och erfaren och i vilket land jag i så fall skulle ha bästa chans? Jag ser framemot ett svar.

"Singer"


Har du inte för höga förhoppningar inledningsvis kommer det gå bra.

Svar: Mina kort säger: "Det är ingen given succé du ger dig in i men du kommer att bli rättvist bemött, du kommer att möta många frestelser och många som vill utnyttja dig men så länge du kommer ihåg vad som är viktigt har du vapen att skydda dig med. Det blir ingen dans på rosor och de förväntningar som du har kommer inte att infrias, Du kommer ge ett starkt arv till dina barn." Var du börjar är inte det viktigaste men börja från grunden och gör det enkelt för dig. Välj en startpunkt på en ganska låg nivå och bygg uppåt. Talangen har du så det är bara att önska dig lycka till.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page