top of page
  • Skribentens bildTor

Vädur eller Oxe?

Mitt barn är född 20 april. Är hen Vädur eller Oxe?

Ylva


Ditt barn är definitivt en Oxe

Svar: Bra fråga, som du vet så flyttar sig ingångstiden och till och med dagen till de olika tecknen lite varje år. En del har att göra med den avdrift som hela tiden pågår då allt som rör sig runt solen är en del av ett dynamiskt system där alla planeter påverkar varandras banor lite, lite beroende på var de befinner sig i förhållande till varandra. En del har också att göra med rena kalender frågor som till exempel skottår då inpetandet av en hel dag vart fjärde år ”återställer” den startpunkt för teckenglidningen genom kalendern som inleddes förra skottdagen.

Just det år din dotter föddes gick Solen in i Oxen redan kvällen den 19:e så ditt barn är med marginaler en Oxe. Dock, och detta förtjänar att påpekas, är hen född under de omständigheter som vi astrologer kallar ”på hornet” mellan Väduren och Oxen och det gör att ditt barn har en del karaktärsdrag från båda tecknen.

Det gör ditt barn praktisk, men betydligt mindre sävlig och mera otålig än Oxar brukar vara. Hen tycker också om att tävla eller rättare sagt att vinna. Hen behöver materiell trygghet för at må bra och mäter framgång i påtagliga, fysiska saker. Många födda på det här hornet blir framgångsrika idrottsmän och affärsmän. Ditt barn är rationellt och väldigt bra på att få saker gjorda. Hen gör också allt själv om det går och kan ha svårt att alls be andra om hjälp. Teoretiska studier kan också kännas ganska trögt och hen behöver en hel del rörelse och gärna friluftsliv för att må bra.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page