top of page
  • Skribentens bildTor

Utbildningen ger frukt

Hej! Jag undrar hur det ser ut på jobb fronten för mig. Kommer jag lyckas med min utbildning och kommer det resultera i ett bra jobb eller kommer jag fortsätta utbilda mig? Sen undrar jag hur det kommer utspela sig med min pojkvän, kommer vi flytta ihop i framtiden och ha ett liv ihop?

Tulpan


Utbildningen leder till din drömkarriär

Svar: Vi börjar med jobbet – tro på dina drömmar! Jag förstår att du tvekar om utbildningen kommer ge dig jobbet du önskar dig men du behöver inte oroa dig. Du kommer inte få exakt det du söker på en gång och det finns mer utbildning i din framtid men när du är klar väntar arbete, som leder till arbete som leder dig till det jobb och den karriär du önskar dig.

Så ja satsa på din utbildning, den leder dig precis dit du hoppas på.

Nu till förhållandet. Ni är en månmatchning och förenar runt känslor, kärlek och attraktion.

Så länge livet är enkelt och den tid ni har med varandra bara är tid, glädje och sex är det lätt men ni vill olika saker och så fort planerna blir långsiktiga och tankarna lämnar nuet och börjar söka sig mot gemensam framtid blir det jobbigare.

Det är inte omöjligt och ni kan hitta en framtid där ni kompletterar varandra men det kommer kräva arbete.

Den första utmaningen kommer när du är klar med utbildningen och vill älska starten på din karriär och ditt vuxna liv. Det kommer krävas en hel del för att han ska hitta ett sätt att vara det stöd du förtjänar.

Kom ihåg – ni är likvärdiga i förhållandet men du brinner mer för ditt liv än han gör så gör inte för stora kompromisser med din framtid för hans skull – det är lättare för er och honom om han gör dem för dig.

Så förhoppningsvis kan ni klara utmaningarna men gör ni det inte är det inte till din nackdel.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page