top of page
  • Skribentens bildTor

Titta i ett kuvert

Hejsan! Jag har tappat bort , eller rättare sagt glömt vart jag lade undan min morgongåva, ett guldhalsband små hjärtan runt om. Jag gömde det när vi i våras hade verkmästare i lägenheten vid ett stambyte i huset och nu kan jag omöjligt komma ihåg var?..... Sedan har vår bilnyckel mystiskt helt plötsligt försvunnit. Det var på landet på Väddö i Roslagen i somras. Vi har letat överallt och den är som bortblåst. Det är en fyrkantig rak metall med svart gummiplopp, med en nyckelring i beige mocka med bilfirmans namn inristat. Bilen köpte vi begagnad en månad tidigare , en grönmetallic herrgårdvagn. Nyckeln har larmfunktion. Nu använder vi reservnyckeln och vet inte om vi måste beställa en ny (som är ganska dyr). Snälla kan ni se vad dessa eller något av dessa saker finns!

"Eva"Svar: Jag tror att nyckeln ligger i bilen. Den ligger där det är ganska kallt men inte utomhus, den finns hos er men inte i ett plagg eller liknande. Kolla om den ligger antingen i bilen eller på en fönsterlist. I sådana fall utomhus för den har blivit våt.

Halsbandet ligger i ett kuvert som är adresserat men inte frankerat. Den ligger där du har brev och (tror jag) gamla minnessaker (typ skolfoton).

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page