top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Titta efter glasögonen nära en tvättmaskin


Hej Tor och Hanna. Jag skriver till er angående mina borttappade glasögon. Dem är bruna och låg i ett svart glasögonfodral och jag kan ha tappat dem i princip vart som helst. Ligger dom fortfarande i någon slags väska? Kommer jag någonsin att få tillbaka dem? Jag hoppas verkligen att ni kan hjälpa mig. "Anna"


De ligger där det "skakar" ibland -som en fläkt eller tvättmaskin

Svar: Tyvärr får jag inte mycket till nya intryck. De kan ligga i ett kök eller en tvättstuga för de rör sig ibland (som av skakningar) det kan vara en köksfläkt eller en tvättmaskin som skapar den typen av skakningar. Jag hoppas att det kan hjälpa något.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page