top of page
  • Skribentens bildTor

Ta jobbet!!!

Jag fick en bra vägledning av er i början på året, tack för den. Trög som man är så är det lättare att förstå efteråt ibland och jag tror jag hamnade lite tokigt iaf.. Nu har en chans, ett jobb, dykt upp som jag sökt och håller tummarna att jag får respons på! Men då det är helt annat mot vad jag gjort tidigare kommer osäkerheten "Fixar jag det, kommer det att passa mig"? Isf känns valet att välja nytt jobb rätt lätt. Tack snälla.

Change


brickorna faller rätt - våga ta steget

Tack för feedback – alltid roligt att kunna hjälpa. Och ja ett av problemen med spådomar är att de ofta är så att svaren är självklara EFTER att saker hänt. Det är därför jag ofta försöker lägga på en lite tolkning i svaren. Men det medför ett problem i sig eftersom det är hur jag tolkar korten och det är inte alltid jag ser korten ur samma ljus som den som jag lägger dem för.

Nå vad gäller detta jobb: Min Afrikanska tarot som är den som är rakast när det kommer till jobb och pengar säger:

En ny start ger glädje och stora belöningar. Det krävs arbete och självförtroende. Din arbetsgivare ser mer på hur du gör och vad du tillför som person än dina resultat inledningsvis. Glädje, attityd och självförtroende leder till gillande och större förtroende.

Kort tolkning – ta jobbet, lita på dig själv och var inte rädd för att misslyckas. Det är inte vilka fel du gör som märks utan vad och hur fort du lär dig av dem.

Lycka till

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page