top of page
  • Skribentens bildTor

Studier och skyddsänglar?

Fråga: Jag går just nu på min andra termin på gymnasielärarprogrammet. Jag ska göra en omtenta snart. Kommer jag att bli godkänd? Jag undrar om ni kan se när jag tar examen, och hur det blir med jobb. Jag undrar även om/när jag kommer att bli gravid. Sist undrar jag om jag har någon skyddsängel. Vem?

"Jungfru- 96"Svar: Valet av arbete borde passa dig ganska bra; du har sjätte husets spets i Fiskarna och vill gärna hjälpa andra och du har inget emot okonventionella metoder (vanliga yrken här är t ex massör, healer, homeopat, aromterapeut och liknande). Husets härskare, Neptunus, befinner sig i ett läge som antyder att du vill ha ett arbete där tävling, utmaning och utveckling ingår. Då låter ju inte gymnasielärare helt fel, tycker jag. Mina tarotkort säger att du nog inte gjorde din bästa prestation på tentan; korten är osäker på om den blir godkänd. Korten säger också att du har en del förändringar att vänta framöver och eftersom dina egna val kan variera är det svårt att säga när exakt du tar examen. Jobb kommer du inte att stå utan, snarare kommer du att ha mer av det än du egentligen orkar med.

Du har inte så många mycket tydliga chanser att bli gravid i ditt horoskop. Det behöver dock inte betyda att du inte får många barn, om du vill det, men de enda tidpunkter jag kan peka ut som riktigt troliga är strax före 22 (antingen att du blir havande där, eller får barn där), och sedan vid 37. Så väljer du att inte få barn ung så är det rätt sannolikt att det dröjer tills du är 37 ungefär.

Skyddsänglar är knepiga saker som sällan vill presentera sig. Du har dock en "beskyddare" som tyckte att det var ok. Hon är en av dina förfäder eller snarare förmödrar. Hon har inte levt under din livstid. Hon och hennes make vakar över dig. Jag frågade om de vakar över alla sina efterkommande, men svaret blev nej ... varför just över dig vet jag inte. Hon vill inte heller säga hur många generationer bakåt vi talar om eller varifrån de kom. Men de kommer att vaka över dig när det behövs och över dina barn också, tror jag. Hon hälsar också att det inte gör något om du ber henne om saker, det är väl inte direkt så att hon alltid kan efterkomma dina önskningar men hon vill ändå gärna veta vad det är du hoppas på

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page