top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Spådom om kärlek, arbete och framtid inför det nya året.

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hur kommer mitt liv bli, kommer jag och min man fortsätta att leva tillsammans och kommer jag klara mig ekonomiskt?

”Undrande”


Morigana är den av mina kortlekar som mest insiktsfulla livsprognoser.

Svar: Utan din födelsetid kommer ditt horoskop bara ge vinkar om framtiden men jag gör ett special-lägg med Morigana för att få mer detaljer.

Så här ser din framtid ut:


Kärlek: Din partner tar ert förhållande för givet och det förminskar dig och er kärlek. Ska ert förhållande växa och utvecklas måste det mönstret brytas. Bästa sättet att göra det är att upptäcka nya saker tillsammans. En gång hade ni gemensamma drömmar och mål som ni la åt sidan då livet hände i stället.

Nu finns det tid och utrymme att välja vilka av de målen som ännu känns fräscha och roliga att göra.

Det kommer kräva arbete och kanske kännas övermäktigt men ska ni bli det ni förtjänar att vara behöver ni gå den vägen tillsammans.

För din del väntar ett rikt kärleksliv oavsett för gör ni inte resan tillsammans kommer du behöva göra den ändå för din egen skull och du kommer inte stå ensam efter den.


Ekonomi/arbete: Just nu ser du bara fastslagna vägar utan många möjligheter till förändring men det kommer att ändra sig. Dock kräver förändring och framgång att du tänker på dig själv i första hand och att du väljer helhjärtat. Det innebär att du troligen behöver byta arbete och kanske till och med vistelseort för att få en förändring. Om ett bra arbete kräver att du veckopendlar eller kanske till och med flyttar (möjligen utomlands) bör du tänka på vad som är bäst för dig (väg gärna in kärlek, familj mm men ställ det i bakgrunden och tänk på dig själv, dina förhoppningar och drömmar och välj efter det som lämnar dig själv mest lycklig och tillfredsställd).


Övrigt: Du har nyckeln till att förändra ditt liv till det du vill ha i din hand. Två saker krävs för att du ska lyckas:

Det ena är att du planerar och tänker dig för – framför allt när ödet verkar kasta saker i din väg. Vare sig det verkar vara möjligheter eller hinder behöver du tänka efter vad du vill och vad dina val kommer leda till innan du agerar. Det kan vara en jättebra idé att hoppa på ett nytt arbete MEN bara om du redan från början är medveten om vad det innebär för din kärlek, din fritid och din framtid.

Kort sagt – låt hjärtat bestämma vad du vill göra men låt hjärnan avgöra hur.

Det andra är att vara beredd på att hantera oväntade yttre förändringar som påverkar dina planer. Inget liv är oberört av sorg, olyckor eller andra människors val och när/om det händer behöver du ge det tid och utrymme.

Framför allt måste du se sådana saker som händelser utanför din kontroll. Det som du inte kan kontrollera är inte heller ditt fel eller ditt ansvar så låt inte ”otur” vara skälet att du ger upp dina planer och var inte främmande för att söka stöd om/när det händer svåra saker. Tro och kyrka kan spela en stor roll för dig och du har behov av stöd eller perspektiv.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page