top of page
  • Skribentens bildTor

Skyddsänglar, diadem och studier

Vilken av de två utbildningar jag sökt ska jag välja? Har jag någon med mig på andra sidan? Vart är mitt borttappade diadem?

SophieSvar: Ditt diadem ligger längst bak i en garderob på hyllan högst upp. Jag tror det står en kartong eller liknande framför den.

Du har en ”beskyddare” som snarare liknar en god fe än något annat. En kvinna som håller ett öga på dig och en vakande hand över dig och som kommer ge dig tur när du gär år ”rätt håll” i ditt liv. Goda handlingar ger goda resultat och gör det lättare att göra fler goda handlingar medan sämre tur drabbar dig när du gör ”fel” val.

Det är subtilt och ofta rätt omärkligt men för dig lönar det sig att välja rätt.

Observera att rätt inte är samma sak som osjälviskt eller ”gott”. Ditt öde handlar inte om att vara en ängel eller ett föredöme i allt utan om att växa som individ och ge andra en hjälpande hand.

Utbildningsvalet kan ses ur det ljuset det finns en väg som andra tycker att du ”borde” ta och en som du själv kanske lutar lite mer åt om inte andra hjälpte till och visade på vad de tycker är ”bäst”.

Här är det definitivt läge att välja det du själv vill mest, du kommer klara det och det är definitivt rätt val för dig.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page