top of page
  • Skribentens bildTor

Skolbok på vift

Hej! Jag har tappat bort min skolbok, den är spårlöst försvunnen.. Kan inte komma ihåg vart jag hade den sist men de kan inte vara någon annanstans än hemma hos min mamma, pappa, pojkvän eller skolan... hoppas jag i alla fall. Den är vit och har röd kant, texten är också röd sedan är det en bild, den är i pocket material. Jag hoppas ni kan hjälpa mig för jag har letat igenom allt jag kan tänka mig, har gått till expeditionen och frågat men dom hade den inte. Om jag inte hittar den måste jag betala för den och de har jag ju verkligen inte råd med..! tack på förhand!

"Jag"Svar: Det finns en kurskamrat som har en dubblett, be snällt så kan du få den. Det är inte din bok som han har tagit utan en annan men den hjälper dig just nu. Din bok kommer att dyka upp men den är just nu undanstuvad och jag får ingen bäring på var. (kan vara i botten på en västa eller säck med sommarkläder som blivit undanstuvad.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page