top of page
  • Skribentens bildTor

Ska jag satsa på förhållandet?

Det var trevligt att hitta er på nätet och att få läsa lite om vilka ni är.

.

Jag är en kvinna som har ett förhållande sen några år tillbaka.

Problemet som jag vill fråga om är om det är någon idé att fortsätta att lägga energi på förhållandet ? Han har en massa tråkiga saker i bakfickan, det vet jag , men inte vad ! Han är nog lite känslomässigt handikappad, har svårt att visa sina känslor osv. Jag älskar honom mer än något annat och han älskar antagligen så mycket han kan (vågar).

Förhållandet står still, de har inte hänt nåt på dessa år, han vill inte gifta sig, han tycker att förlovningar är onödigt (det finns inga livslånga förhållanden ändå!) och hans hem är i lastbilen!!

Hans mantra är: Jobbet går först!!

Nu är jag ju skorpion ... ger inte upp så lätt alltså ... men det känns som jag har blivit fånge av mina egna känslor!!

Snälla ge mej ett råd om vad jag ska göra!!!

"Magica de Hex"


Hans mantra är "jobbet går först"

Svar: Problemet är på sätt och vis att ni passar samman som man och kvinna, men inte riktigt som två människor på lika fot. Ni är båda starka personligheter med ett behov av att bygga bestående saker (och hans liv verkar ha gått illa på den punkten, något som kan lämna djupa ärr hos ett Lejon) men ni bygger på olika sätt. Ni har också olika sätt att lösa konflikter, och det gör era problem värre att tackla. Han har Mars i Tvillingarna och undviker helst att alls ta tag i problem. Och måste man nu lösa dem, så väljer han gärna den intellektuella vägen - att resonera om saker. Du däremot har Mars i Jungfrun, så du är alltid redo att analysera problemen (ibland även obefintliga problem, troligen) och du tycker om konkreta, praktiska lösningar. Att han gärna skjuter upp medan du gärna tar tag i saker på förhand ställer till bekymmer.

Men samtidigt har ni väldigt många band mellan er, och de är alla positiva - d v s tillsammans växer ni båda två och utvecklas. Ni är ett av de där fallen när ett och ett blir betydligt mer än två. För honom är utvecklingen stundtals smärtsam, för dig är den lättare (och det som driver fram smärtsam förändring hos honom är just din Mars - din kritiska sida). Och om man ser på er bara som kärlekspar så har han det du behöver och vice versa. Med honom är det verkligen kärlek och inget substitut, det har du helt rätt i.

Utan hans födelsetid vet jag inte om han har Månen i Tvillingarna eller Kräftan (den gick in i Kräftan kl 14:00 svensk tid den dagen) vilket gör det svårt för mig att veta om han har väldigt svårt att komma i kontakt med sina känslor eller om det är så att han är väldigt känslig och har blivit så sårad att han inte orkar eller kan öppna sig igen. Bådadera är tänkbart med tanke på din beskrivning. Han har också Venus i Jungfrun och blir lätt hämmad just i kärlek, Jungfrun sluter sig alltid efter sårande erfarenheter och kan vara mycket svår att öppna igen. Du däremot har Venus i Vågen och är mycket öppen i kärlek, och generös intill självutplåning i vissa fall. Det är sannolikt just din känslomässiga ärlighet och öppenhet som attraherat honom.

Du måste naturligtvis fatta dina beslut själv, men efter att ha studerat era horoskop vill jag säga följande: Du har något här som är väl värt att bygga på. Det är äkta, och det har djup. Men han blir aldrig lätt att leva med för dig. Ju bättre han mår, desto mer emotionellt trygg kommer du att känna dig - men samtidigt kommer det då att finnas mindre och mindre utrymme för din personlighet i ert förhållande. Den paradoxen är svår att komma ifrån, eftersom du har din Måne tre tecken från din Sol - när du är nöjd och tillfredsställd med de yttre tingen är ditt känsloliv det inte, och tvärtom. Detta är alltså något du tyvärr kan förvänta dig i andra sammanhang också och inte bara med honom. Det är dock inte bara negativt för det ger dig samtidigt en färgstark och spännande personlighet. Men vad ert förhållande angår är det bara du och han som kan veta vad det är värt.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page