top of page
  • Skribentens bildTor

Ska jag byta bana?

Jag är mitt uppe i att välja om jag ska fortsätta det jag håller på med nu eller om jag ska byta bana. Kan ni se om det ljusnar till hösten och om affärerna kommer att gå bra? Kommer ekonomin att stärkas? Kommer jag att lyckas eller blir det inget bra? Ska jag tacka ja till ett avtal? Ska jag satsa? Jag befinner mig mitt uppe i en förändring, känner mig lite vilsen, men vill så gärna förändra mitt liv.

"M V H M."


Jupiter och Saturnus passerar varandra ungefär vart 20:e år

Svar: Jupiter dansar runt Saturnus på Zodiakens stora hjul. Samma sak, men inte lika utdraget, hände strax innan du föddes, och detta intensifierar din lust att förändra. Det lusten kommer att kulminera i slutet av januari, när Jupiter och Saturnus intar samma relativa förhållande som vid din födelse. Samma sak hände september 1981 och augusti 2000. Tänker du tillbaka genomgick du troligen en större förändring just då också. Det här innebär att du har vind i seglen, men också att du kommer att tveka (det är ju stora steg det handlar om). Dina egna beslut är mycket viktiga, eftersom det är väsentligt att du väljer en väg som inte bara är materiellt bra utan också är rätt för dig. Tarotkorten ger dig rådet att lyssna till din intuition och att vara medveten om att dina egna förmågor räcker mycket mycket långt. Ju högre du satsar och ju mer du är beredd att offra (av privatliv, tid e t c), desto bättre kommer det att gå. Så vad du väljer bör i första hand ha att göra med din egen vilja. Båda dina alternativ är rent materiellt sett genomförbara och på väg åt rätt håll.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page