top of page
  • Skribentens bildTor

Sjuårskrisen beror på Saturnus

Ska vi flytta igen och vet inte om jag orkar vara kvar i förhållandet som vi har haft i 7 år ? Känns som vi inte har nåt tillsammans så mycket längre.’

JB

Att välja väg medvetet och för din egen skull är det som bygger en ljus framtid

Svar: Det kommer bli en flytt men se till att det blir den flytt ni/du behöver och inte en som bara blir av för att slippa hantera era större bekymmer.

Flyttar ni för att få en nystart kommer ni få ett struligt men innerligt halvår följt av ett halvår då ni båda vill känna att allt är bra medan ni sakta bryts ner tills ni är tillbaka där ni står nu bara lite äldre och mer trötta på samma gamla.

Det finns två vägar som båda är bättre.

Båda börjar med att ni gör ett ärligt försök att hitta det ni tappat på vägen.

Du kan naturligtvis bara ge upp och gå men det finns flera bra skäl att inte göra det och det störst är att ni just nått sjuårskrisen i ert förhållande.

Saturnus går ett varv på 28 år och det gör att vart sjunde år hamnar Saturnus i kvadratur eller opposition med platsen den stod på när ni blev ihop. När det händer kommer ni att ifrågasätta inte bara er partner utan förhållandet i sig. Det är vad ni gör just nu och det blir ännu tydligare då du dessutom har din Saturnus retur inte bara i år utan exakt just nu!

Det betyder att du behöver en förändring! Du måste se ditt förhållande och ditt liv utvecklas och om det inte gör det kommer du antingen gå din väg och bygga något nytt själv eller gå sönder lite och acceptera att livet aldrig kommer att bli riktigt som du hoppats.

Att din partner inte är på exakt den platsen gör det hela ännu jobbigare eftersom hen inte riktigt ser vare sig var ni är eller vad ni behöver på samma sätt som du.

Men att bara ge upp kommer inte ge dig en bra start vare sig du går vidare eller bygger om tillsammans med din partner.

Ni behöver kommunicera och det kan vara jobbigt. Den bästa metoden är att göra det i sällskap med en utbildad moderator som kan leda er till rätt frågor och rätt tankebanor och den hittar ni troligast i en familjeterapeut. Präster i Svenska kyrkan är också ett bra val eftersom de har utbildning och om de inte känner sig bekväma i den rollen ett fantastiskt kontaktnät som de kan hänvisa er till.

Under alla omständigheter förtjänar ni och framför allt du chansen att inte bara hoppas och tro att du väljer rätt utan att faktiskt veta att du gör det.

Att du har detta valet syns tydligt då min Tarot bygger hela ditt lägg runt Vagnen som står för just vägval och att det är ohållbart att inte välja alls.

Det gör också att framtiden just nu ligger helt i din egen hand och det är bra eftersom det är just ditt val och att du gör det för din egen skull som gör din framtid ljus.

Det är mörkt nu men det blir bättre och det blir uppenbart att en ljusning är på väg mycket snart.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page