top of page
  • Skribentens bildTor

Sök jobbet, det lönar sig

Hej! Jag vill söka ett chefsjobb på ett företag ”R” jag kommer även att plugga vidare till ekonomi utbildning nästa höst, kommer jag att bli kallad på intervju till tjänsten ”med sista ansökningsdag 16/9 ”om jag skickar in min ansökan?

Nytt jobb


Du är gjord för chefskap - sök jobbet!

Svar: Skicka ansökan!!!

Det är på håret om du blir kallad eller inte (beror på två andra ansökningar som kommer ligga precis i nivå med dig i meriter).

Att du är åtminstone så nära nu (kommer du till intervjun är det en vinst i sig) gör att du finns på radarn och med den bredare utbildningen kommer det gå som på räls nästa gång (om det inte går redan nu – det är som sagt en riktigt stor möjlighet).

Så skickas in och lycka till J

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page