top of page

Så här blir din vecka, "Pippin"


Skulle vilja veta lite om hur nästa vecka blir. Jag har ett viktigt möte på tisdag. Kan ni använda tarotkort, jag tycker bäst om dem.

"Pippin"


Svar: Tarotkorten hälsar att det är mycket viktigt att du skapar en tydlig målbild och arbetar framåt. Tänk inte så mycket på vad som har varit, det är i vägen för dina bra beslut. Det är mycket sannolikt att du når dit du vill bara du inte fastnar i det förgångna.

"The Chariot" kom upp som nyckelkort och det pekar på att mycket viktiga saker är i görningen men att startpunkten är bestämd, inte hur det slutar. Det kan bli så att du slits mellan två alternativ och enda sättet att faktiskt misslyckas är just att inte kunna välja. Återigen är det där med målbilden mycket viktigt. Om du har bestämt i förväg vart du vill komma så kommer du också att ta dig dit.


Under veckan kommer du också att bli motarbetad av någon - det ser ut som någon som du redan vet är din motståndare, det är inte någon som du tycker om eller litar på - men personen i fråga lyckas inte åstadkomma särskilt mycket.

Den här veckan innebär flera ganska stora förändringar i ditt liv men korten hälsar att ja, det är bra för din ekonomi, men det viktiga är inte pengarna utan det som du lär dig på vägen.

Jag tror också att de beslut som du fattar under den kommande veckan så småningom leder till att du satsar på någon form av högre utbildning.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page