top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Så blir ditt 2020

Hej! Mitt 2019 har varit omtumlande på gott och ont, mest gott och helt fantastiskt! Nu undrar jag över mitt 2020, kommer det vara lika omtumlande? på ett bra eller dåligt vis? Kommer något stort ske? Hur ser kärlekslivet ut? Arbetslivet efter föräldrarledigheten? Livet i allmänhet liksom? Så många frågor, hoppas ni har svar på några! :)

”bs”


2020 blir ett år av nya idéer som lägger grunden för en stor framtid

Svar: Jag kan se att 2019 varit ett stort år och 2020 kommer inte långt efter.

Året i stort kommer handla väldigt mycket om att växa som människa och möta nya utmaningar. men det är rätt mycket så lått oss ta det i rubriker:

Övergripande: 2020 är ett år då du har alla chanser att göra något stort. Du har mycket på din tallrik som det är men trots det finns det utrymme för växande och utveckling, särskilt utvecklar du din ansvarskänsla.

Kärlek: Du vill mer än det blir, kärlekslivet vaknar till ordentligt i mars men sedan kommer livet emellan så fram till juni blir det av och till rätt frustrerande när omständigheter hela tiden verkar sätta käppar i hjulet för närhet. I augusti vänder det och resten av året blir bättre oktober som bästa månad.

Inte ditt bästa kärleksår men med en del höjdpunkter – särskilt om du inte har för höga förväntningar.

Jobb: Att gå tillbaka till jobbet kommer ge dig ny energi men också få dig att törsta efter mer. Det kommer vara roligt att jobba men du är en större människa nu så att ta större ansvar eller titta efter ett jobb med mer utmaningar (och helst flexiblare tider) är en bra idé.

Tips – det här är inte ett riktigt bra år för att utbilda sig MEN korta kurser och praktisk fördjupning i det du redan gör fungerar jättebra och gör att du märks och får mer ansvar.

Övrigt: 2019 var de stora händelsernas år – 2020 blir de stora idéernas år. Särskilt andra halvåret blir ett sådant när du kommer se över ditt liv och staka ut planer för framtiden. Dröm stort, helst tillsammans med din familj, för planer ni startar under 2020 lägger grunden för det liv ni kommer leva många år framöver.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page