top of page
  • Skribentens bildTor

Resor och att representera andra passar dig väl

Hur ska jag lyckas Och när kommer de ske?

Blomman


Du gör dig bra i många miljöer - sök dig till jobb som rör på sig

Svar: Jag utgår från att du menar lyckas i karriären i första hand så låt oss fokusera på det.

Du är en mycket driven och aktiv person som är bra på att komma på lösningar som andra inte ser. Du passar dessutom in i väldigt många miljöer och är förvånansvärt bra att behålla lugn och överblick i pressade situationer. Det gör att alla arbeten som har med resor och att representera andra passar dig väl.

Om du verkligen vill ”bli något” kommer det krävas en del utbildning men den kan du skaffa dig efter vägen. Det finns många arbeten och vägar som är öppna och bra men att jobba åt en agentur som representerar idrottsmän eller skådespelare står högt på listan. Det gör även jobb som reseledare, jurist eller personlig assistent åt någon som behöver koll under resor och förberedelser för såna.

Om du orkar så är juridik och framförallt internationella relationer/affärer också bra.

Som du ser har du rejäl kapacitet som alla handlar om att komma iväg och få större horisonter. Arbete med reklam och produktutveckling, främst inom mode och eller assessorer, kan också vara en bra väg.

När är faktiskt mer upp till dig eftersom det är att våga ta första steget som startar din bana. Det är inte en rak väg men den är rolig och så länge du känner att nästa dag också kommer bli spännande så är du på rätt väg.

Bör också nämna att en stor del av din lycka/framgång kommer att ha att göra med relationer och att du troligen kommer att driva firma och/eller arbeta tillsammans med din livskamrat (som du troligen träffar utomlands och inte förrän om 3 till 5 år).

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page