top of page
  • Skribentens bildTor

Rätt jobb men fel fält!

Hej! Har skickat mail till er några ggr, vill så gärna ha råd, jag förstår att ni har mycket att göra. Nu är det så här att jag har fått ett nytt jobb som verkar vara väldigt kul, mycket nytt att lära mig. Jag undrar ifall det kommer att gå bra för mig där? Finns det chanser för mig att utvecklas inom det företaget? Fast anställning? Får jag förlängt? Egentligen så är det inte inom just den branschen jag vill jobba inom men jag trivs väldigt bra än så länge. Kommer jag någonsin att kunna ta mitt körkort, har hållit på ett tag nu, det känns lite jobbigt men vill så gärna ta det. När det gäller förra svaret så skrev ni att ödets hjul kommer att bjuda mig på olika turer, men vad innebär det? Är det positiva eller negativa "turer"? kärleken, kommer jag träffa någon snart?

Jag vill så gärna träffa ngn som är bra, där båda är lika kära, kommer jag att få uppleva det igen? Är det någon jag känner i så fall? Är det något jag bör tänka på så att jag ej förstör något när jag träffar ngn? Kommer jag att få barn, flytta ihop? Kommer jag att bo kvar hemma ett tag till eller? Blir det utlandsresa? Jag längtar en hel del tillbaka till det landet jag var i för några månader sen ...

Han som jag träffade utomlands tänker jag på ibland, jag gillade honom faktiskt, jag vet att jag inte var helt ärlig, det kanske var så för att jag visste att det skulle ändå inte bli ngt speciellt....jag vet inte. Jag är väldigt nyfiken på ifall han gillade mig eller vad jag betydde för honom då ? ska jag satsa på ngn eller ska jag vara för mig själv eller kommer det ngn när jag minst anar?? Har jag redan träffat den jag kanske kommer att ha ett långt förhållande med mera??

Har träffat en kille som jag väldigt gärna vill att det ska bli ngt med, kommer det att bli något? Vad anser han om mig? Det har hänt en del saker som jag inte är så glad över, det verkar som om han driver med mig? Jag vill så gärna ha ett förhållande men allt blir bara fel när jag träffar någon, jag fattar inte. Jag skrämmer iväg de!!!! Vad ska man göra? Han är väldigt go, trevlig men spelar han på det eller? hur ser det ut på familj och vänner fronten? Familj och vänner är något som betyder oerhört mycket för mig, jag är rädd för att förlora de jag älskar mest av allt annat och skulle jag bli besviken så skulle det knäcka mig. Oftast så blir jag intresserad av killar som är Jungfruar, varför?

"nyfiken"


Alla frågor bildar en helhet - får du tag i ett svar leder det till flera

Svar: Det är lite komplicerat att svara på alla dina frågor men jag ska göra ett ärligt försök. Att ödets hjul ger dig olika turer betyder att det går upp och ner. Det betyder att du har möjlighet att få uppleva många olika saker inom en ganska kort tidsrymd - kanske också inom samma område. Som t ex träffa flera killar som alla tilltalar dig och fastnar i ditt hjärta. Det gör ju också att du tvingas till val som du kanske inte egentligen vill göra. Vad gäller framtiden. Jobbmässigt så ligger inte din framtid eller ditt intresse i att bara ha ett kneg att gå till. Det jobb du har nu kan vara en bra plattform men det du skall göra är inte att tänka jobb utan att tänka karriär. Du har mål och drömmar, saker som du vill uppnå i livet. Följ dina drömmar för du har stor kapacitet när det gäller att föra fram en åsikt eller en känsla till andra.

Om du sedan väljer att uttrycka det genom skådespeleri, föredragshållning eller som jurist (alla är banor där du har goda förutsättningar med det finns naturligtvis andra alternativ också). Allt detta beror på att du har Mars, Medium Coeli och Jupiter i tionde huset (karriärs och framgångs huset). Dessutom ligger samtliga av dessa planeter och planetpunkter i Jungfrun och det gör att Jungfrukillar för dig framstår som det du själv söker och vill bli. Det är inte helt rätt och det är därför som du inte får det att hålla.

Innerst inne så är de inte det du söker i andra - det är vad du vill uppnå för egen del. Som livskamrat är en Oxe eller en Kräfta ett bättre val. Vad gäller barn så är det ingen självklarhet i ditt liv. Din allra bästa chans att få barn är faktiskt inom de närmaste två - tre åren. Efter det är det verkligen ingen självklarhet. Vad gäller partners så har du väldigt gott om bra val. Både bland de du redan känner och bland nya människor. Kärleken är dock ingenting som överfaller dig, det är något som du bygger upp så våga bygga från grunden även om det tar tid .

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page