top of page
  • Skribentens bildTor

Prata med honom

Jag arbetar själv som chef och har en chef över mig som jag inte blir klok på . Han är rätt vidlyftig och en visionär och känns ibland inte helt seriös i sina alla snabba idéer och Quick fix. Om jag skulle haka på allt han plötsligt kommer på skulle mkt i min verksamhet gå omkull. Jag undrar egentligen om han är seriös eller om det handlar om okunskap då jag upplever att han egentligen inte är insatt i det väsentliga i arbetet. Vad ser du?

"På jobbet"


Det blir lite envägs när du upplever att du får ägna energi åt fel saker och "städa" efter bekymmer som inte är dina

Svar: Skulle jättegärna hjälpa – att titta på hur grupper och personer i familjer, vänkretsar men kanske framförallt på jobbet är en av mina allra bästa grenar. MEN då behöver jag hans födelseår månad och dag. Kan du fixa det kan jag göra en rätt rejäl analys.

Som det ser ut nu får jag använda korten och Craft säger: Han vill väl men har ett behov av att ”göra rätt för sig” som gör att han hellre försöker själv än förlitar sig på andras kompetens.

Han är bättre på sitt jobb än han verkar men behovet att vara en coach blir ofta större än medvetenheten om att andra behöver få skina och ta ansvar för att trivas och växa.

Craft hälsar också att du bär din verksamhet och ska vara stolt över det du gör. Med det i ryggen – du upplever att ni har ett problem – prata med honom om det.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page