top of page

Passar vi ihop?


Jag har svårt att vara ärlig med mina känslor. Eller ens veta vad jag känner. Passar vi bra tillsammans jag och killen jag nu håller på träffa? Kommer jag våga flytta till en annan ort för att ge det ett försök?

"Juliah"Svar: Ni passar väldigt bra ihop. Framför allt är ni bra på att samsas och på att trivas tillsammans. Både vardag och helg fungerar bra, ni har lätt för att hitta gemensamma intressen och vänner. Eventuella konflikter blåser över fort trots att ni annars har en tendens att gå och grunna på saker båda två. Det enda som möjligen kan vålla bekymmer är att ni nog är bättre på att vara vänner än på att vara ett kärlekspar, men ibland kan det fungera alldeles utmärkt. Du har dessutom Månen i Skorpionen så du kommer att känna dig trygg just hos vattentecken. Jag tror att er relation har goda chanser att bli riktigt hållbar och harmonisk.


Ditt stjärntecken är i vanliga fall utåtriktat och väldigt rakt på sak med just känslor, men det finns också en ömtålig sida som många astrologer hoppar över. Att du har svårt att visa känslor (eller ens vara säker på om de finns där) kan bero på att det har funnits någon som dominerat ditt känsloliv tidigare, kanske i barndomen. Det behöver inte vara så att någon gjort det med flit utan det kan också vara så att du till exempel varit mycket orolig för någon och därför haft ett större fokus på den personens känslor än på dina egna. Eller att du har haft en anhörig som agerat ut sina känslor så kraftfullt att dina känslor hamnar i skuggan.

Oavsett orsaken så är det här något som det kan vara klokt att diskutera med en terapeut eller kurator. Att inte vara riktigt i kontakt med sina egna känslor kan skapa problem, bland annat i form av osäkerhet och svag självkänsla - och, förstås, i svårigheter när man ska fatta beslut.

Det är också något som ofta förbättras mycket snabbt när man går i terapi, så det är väl investerad tid.


Mina änglakort säger att flytten vore bra för dig, och inte bara för killens skull utan i övrigt också. Vågar gör du absolut, om det finns något frågetecken så handlar det mer om om du vill eller ej. Men korten säger också att du inte borde ha för bråttom med själva flyttandet, se till att flytten blir bekväm och enkel, inte stressad och bökig. Du behöver inte mer stress i ditt liv.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page