top of page
  • Skribentens bildTor

Otur i husletandet, eller....

Vi har en längre tid letat efter hus och har minst sagt haft otur, då vi har slagit till så har det antigen vart fel på huset eller så har säljaren dragit tillbaka affären. Detta är bara en sak i raden av all otur som vi haft. Nu funderar vi när vi kommer att få igenom vårt köp. Vi funderar även på att bygga nytt men det känns lite vanskligt och kan dra iväg i oanade kostnader. Nu känns det som om det har gått troll i det hela och nu känner vi oss nästan desperata efter som det börjar bli trångt.

Vi skulle med tacksamhet ta emot vad ni ser ang detta.

"Keep on looking"


Ni kommer hitta rätt hus

Svar: Jag upplever lite att ni ser på husköpet på fel sätt. Varför skulle det vara otur som fått er att inte hitta rätt hus än. Det kan lika gärna vara tur. Ni letar efter ett speciellt hus - Ert hus - och det är inte i första hand en stor investering. Det är ett livsval. Att välja platsen man vill bo på, att hitta rätt hus, i rätt grannskap och med rätt förutsättningar är inte alltid lätt. Istället för att det har varit otur de gånger som ni hittat fel på huset kan det väll lika gärna varit försynen som hindrade er från att verkligen gå på pumpen. Ändrar sig försäljaren måste han ha haft ett skäl som kanske inte nödvändigtvis har varit till er nackdel.

Rätt hus finns där ute för er och ni kommer att hitta det men ställer ni er rätt frågor? Vad är det ni söker? Är det mer plats ni vill ha? Ska det vara närmare till något? Har ni samma syn på vad som är rätt? Lyckan ligger inte i ett hus men rätt hus kommer att hjälpa er och det huset är inte ett nybygge men det kommer att föra med sig val som ni måste göra. Antingen frivilligt före köpet eller av tvång efter det. Försynen har hjälpt er hittills, den kommer att hjälpa er igen också.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page