top of page
  • Skribentens bildTor

Om kärlek och arbete

Kära Tor och Hanna Har nu blivit arbetslös och funderar på vad som ska hända nu? Har dessutom inte det bästa relationen med sambon, kommer det ske någon förändring där? Tacksam för svar

EJSvar: Båda är fixningsbara. Relationen behöver bli bättre och det är rätt mycket upp till honom. Ha ett samtal om hur han ser på sig själv och vad han vill lämna efter sig. Vilket intryck han vill att världen ska ha av honom och hans livsverk, vad han är stolt över.

Det låter kanske konstigt men det är en bra väg att få honom att se längre än han gör i vanliga fall och det kommer också att ge dig något att förälska dig i hos honom igen. Eller om man ser kortet åt andra hållet – får dig att ta ett steg i en ny riktning för antingen har ni mer gemensamt än ni ser just nu och en ljus framtid eller så är det dags att hitta en ny kärlek och som det ser ut så är det snabbare, lättare och roligare att hitta kärleken med din sambo igen.

Den andra delen kommer också att lösa sig, i alla fall kortsiktigt. Det finns många kortsiktiga arbeten som du passar för, främst inom service, omsorg och underhåll men det finns en långsiktig väg och det är inom samhällsengagemang och att hjälpa andra. I år är det lättast att hitta dig genom deltagande i föreningar som hjälper andra (typ röda korset) eller hellre politiska partier. Samhällsnytta kommer vara egennytta för dig i år och du ska inte behöva gå utan sysslor i mer än veckor och utan arbete högst i någon månad.

81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page