top of page
  • Skribentens bildTor

Om jobb och kärlek

Hej! Kommer det bli ett bra beslut för mig i september, angående mitt jobb m.m och även om det känns långt bort pga av en brutal dumpning.. men kommer det komma in nån i mitt liv i framtiden? Just nu vet jag inte om jag ens kommer lita på någon o släppa in nån igen... mvh

Kräftan


Kärleken har mer bråttom än du, låt det ta tid så hittar du rätt

Svar: Jobbet: Nja – det blir ett beslut som i sista hand ligger i händerna på någon som ser långsiktigt och vill mer än det finns pengar till så det kommer i slutänden ner till vad som är möjligt snarare än ett val. För din del leder det till att du behöver försvaras din nödvändighet. Förbered dig väl för du får ett tillfälle att prata om det och det leder till att du troligare får andra och ”tråkigare” uppgifter men att det på sikt blir ett beslut du kan leva med och växa från. Kortens råd är att handla och lita på dig själv för just nu är det ingen annan som gör det för dig.

Kärlek: Det kommer komma in en ny person i ditt hjärta och det kommer ske innan du egentligen känner dig redo vilket gör att det troligen inte går så bra. Kortens råd – den du träffar i år kan kännas rätt och helande men kommer leda till större sorg och slitningar. Flirta gärna men dra ut på det. Kan du vänta med att bli ihop med någon tills efter nyår och den personen har tålamodet att vänta på dig blir 2021 ett oväntat bra kärleksår. SÅ ja du kommer hitta kärleken igen men låt tiden ha sin gång och låt de riktiga kyssarna vänta på nyårsklockan.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page