top of page
  • Skribentens bildTor

Ny spådom för höst och vinter

Hej! Jag fick för någon månad sedan en spådom som jag inte kände igen mig i alls. Så finns det möjlighet att få en ny chans ? I så fall vill jag vet vad du ser gällande: Arbete, ekonomi, bostad? Tack på förhand!

Susanne

Svar: Bland det bästa jag vet är när det jag förutsäger inte slår in eftersom det direkt gör att jag blir tvungen att gå igenom vad jag gjorde och varför det inte slog in.

Var det jag som tolkade korten eller stjärnorna fel? Skrev jag av misstag fel datum när jag ställde horoskopet? Ändrades förutsättningarna efter det att jag ställde spådomen?

Alla ovanstående förklaringar gör att jag tvingas göra en grundläggande genomgång av mitt arbete vilket känns superbra för ju mer jag behöver sträcka mig utanför min konfortzon desto bättre blir jag och desto träffsäkrare spådomar kan jag leverera.

Så tveka aldrig att tala om ifall något känns oklart.

Så här kommer spådom Susanne 2:1 huvudsakligen ställt med horoskopet som bas:

Just nu är mycket rätt skakigt men det finns bra investeringar i vår om du har några kronor att sätta av till det.

Arbete: Under hösten kommer det mesta kännas lite motigt. Du har mycket energi men samarbetet med andra går inte lika gnisselfritt som vanligt och det kommer kännas frustrerande när dina idéer inte får gehör. Ska du söka nya arbeten eller ta dig an större projekt är perioden mellan nu och mitten av november särskilt komplicerad. Så länge du får jobba själv känns det som om bitarna faller på plats men när du hamnar i situationer där dina resultat är avhängiga andras input blir det oftast inte som du tänkt dig. Det kan visserligen bli bra men du är inte nöjd med det som åstadkommits.

På lite längre sikt ser det betydligt ljusare ut och från årsskiftet kommer du in i en mycket bättre period då du gör starka intryck p andra, har lätt att lära dig nytt och dessutom mängder med energi.

Extra bonus: Nyårslöften om ändrad livsstil, dieter och träning kommer få en strålande start. Allt du gör med kroppen och hälsan får en flygande startunder januari.

Avslutningsvis 2020 och 2021 är inte dina bästa år att vidareutbilda dig eller satsa på nya karriärbanor. Att byta arbetsplats inom samma fält fungerar, särskilt från nyåret, men att byta fält kommer bli mer komplicerat.

Ekonomi: Hänger rätt mycket ihop med arbete och där är det ju inga större förändringar under 2020 men fler möjligheter under 2021. Generellt sätt dock: Det kommer komma en skjuts under 2:a kvartalet 2021 och det som lönar sig bäst är handel (att sälja saker främst via nätet) och investeringar. Har du några kronor över är det vettigt att satsa på aktier i företag som exporterar och i fastigheter samt mark. Mindre lyckat är saker som bitcoins och råvaror där riskerna är stora. Spel är inte din grej när det kommer till att tjäna pengar med undantag för spel på sport som du kan och tycker om

2021 är ett bra å för dig att köpa sällanköpsvaror, särskilt under andra halvåret. Funderar du på nya maskiner hemma eller en ny bil är det från augusti 21 du får störst värde..

Bostad: Läge och storlek avgör. Att flytta till mindre i bättre läge ger en bra möjlighet att kanske spara lite pengar men framför allt att få ett enklare liv. Det är allra bäst för dig om du funderar på att flytta att göra det medan det är vinter. Då går det smidigast och du har chansen att få värde för ditt nuvarande boende antingen i pengar eller som inbyte.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page