top of page
  • Skribentens bildTor

Ny på jobbet - hur blir det?

Hejsan! Som ni tidigare har spått mig kommer jag att börja ett nytt jobb i höst :) då det är ett privat företag jag ska jobba åt och det är lite i uppstart med just den biten jag ska inrikta mig mot så undrar jag hur utvecklingen kommer att bli? Hoppas jag ska trivas förstårs! Åter igen tack för att ni tar er tid och vägleder så många :) ni gör ett kanonjobb!

ASvar: Roligt att det löste sig och det ser verkligen spännande ut framöver. Det känns verkligen roligt och givande att få vara med och hjälpa människor igenom både roliga och mindre roliga livsögonblick och varje gång något händer som det ska får man en liten lyckokick.

När det kommer till ditt arbete så kommer det hända en hel del under hösten, det kommer bli kul och spännande men också innebära att du får göra en hel del saker som det inte var meningen skulle ingå i jobbet. Det är situationen i världen som är en delorsak men också att företaget får en del nya saker att jobba med. Det är bra naturligtvis men det gör att du kommer känna dig lite stressad av och till och inte riktigt hinner landa i jobbet under resten av detta året.

Efter nyår ser det betydligt lugnare ut och då kommer du också ha fördelen att inte bara hitta din plats och ditt utrymme fullt ut utan också visat vad du går för under en väldigt spännande höst. Så när det rullar på som mest och det känns lite tufft – kom ihåg att det verkligen är värt det och att det gör att då går från nyanställd till värdefull och uppskattad medarbetare på nolltid.

Ha kul på jobbet och njut av de nya möjligheterna när du kan och hinner.

Lycka till – det kommer bli spännande och givande.

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page